Karl Gustavsgatan 13 / Vasastaden / Göteborg

Toppläge & toppskick i Vasastaden

Slutpris
3 650 000 kr
Referensnummer
115 273
Boarea
85.7 kvm
Avgift
4 886 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Gustavsgatan 13 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett premiumläge i Vasastaden. Denna 3 rumslägenhet om ca. 86 kvm. är påkostad och mycket smakfullt renoverad. Futuristiskt och modernt kök i Dansk design från Multiform med utgång till en stor balkong mot gården i Väst. En sekelskiftslägenhet med högt till tak, spegeldörrar och stuckaturer i kombination med modern och stilren design och funktion. Fastigheten totalrenoverades 2005 och erbjuder en unik lägenhet i vackra Brf Wasa Allé. I Vasastaden har du promenadavstånd till hela Göteborgs nöjes och shoppingutbud. Omgående tillträde eller i enlighet med köparens önskemål. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.