Kobergsgatan 29 / Strömmensberg / Göteborg

1:a med balkong!

Slutpris
1 190 000 kr
Referensnummer
139 287
Boarea
32.5 kvm
Avgift
1 894 kr/mån
Driftkostnad
166 kr/mån
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kobergsgatan 29 såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömmensberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av de få 1:orna i populära Brf Riksbyggen nr 21 är nu tillgänglig att förvärvas. Här bor man naturnära med balkong i härligt västerläge och med närhet till såväl Bagaregården, Redbergsplatsen och spårvagnshållplats som snabbt tar dig in till city. På cykelavstånd når man också Skatås och Delsjön. Lägenheten är välplanerad med fokus på rummet man umgås i. Balkongen är inglasad och väl tilltagen med plats för flera gäster. Stambytt och helkaklat badrum med badkar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.