Kommendörsgatan 19E / Majorna / Göteborg

Slutpris
3 145 000 kr
Referensnummer
107 859
Boarea
75 kvm
Avgift
4 107 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendörsgatan 19E såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Otroligt charmig genomgångslägenhet med två ingångar, gott ljusinsläpp och renoverat badrum. Väl tilltagna rum med genomgående gediget trägolv och ljusa väggar.

Bo i landshövdingemiljö i en av Majornas populäraste föreningar som bjuder på sju vackert inredda innergårdar. Just den här lägenheten är dessutom belägen mellan två sådana innergårdar, vilket ger ett extra lugnt och bullerfritt läge. Mycket centralt med närhet till bra kommunikationer, restauranger, caféer och affärer samt promenadavstånd till havet och Slottsskogen. Föreningen har många trevliga gemensamma utrymmen som bastu, gym/motionsrum, gästlägenhet mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.