Kulstötaregången 8 / Solvädersbyn Biskopsgården / Göteborg

BULLERBYKÄNSLA

Slutpris
1 220 000 kr
Referensnummer
178 428
Boarea
92 kvm
Avgift
4 456 kr/mån
Driftkostnad
1 233 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kulstötaregången 8 såldes av oss 2014-05-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solvädersbyn Biskopsgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullt och modernt bostadsrättsparhus med underbar tomt passande för lek & bus. 4 rok på två plan ger plats för den stora familjen. En välskött förening med trivsamma gemensamhetsutrymmen, bilfria innergårdar, stora grönområden och lekplatser. Närhet till goda kommunikationer och vacker natur. Huset ligger ca 10 minuters cykelväg från Volvo. Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.