Lådämnesgatan 14

Lådämnesgatan 14

Slutpris

980 000 kr


Björkekärr— Göteborg

Lådämnesgatan 14


Slutpris
980 000 kr

Björkekärr— Göteborg

Trivsam och ljus etta i populära Björkekärr!

Nu erbjuds alla studenter och förstagångsköpare en mycket trivsam och ljus etta i populära Björkekärr! Här bor du med lummig utsikt över gräsängen och lekplatsen med underbart parkhäng och bänkar. Föreningen har dessutom en egen uteplats där man kan grilla och sitta i goda vänners sällskap. Lägenheten i sig har ett stamrenoverat mycket fräscht badrum med fönster, ett kök med gott om förvaring och tyngdpunkten ligger på rummet där man umgås och sover. Lägenheten har mycket god förvaring med inbyggda garderober som finns i hallen och ett källarförråd som tillhör lägenheten. Ett stort plus till denna etta är föreningens egen gästlägenhet som finns att nyttja för besökande vänner och familj.


Referensnummer
121 285
Boarea
26.6 kvm
Avgift
1 964 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.