Lindholmsallén 59 / Lindholmen / Göteborg

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
158 444
Boarea
62 kvm
Avgift
4 080 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindholmsallén 59 såldes av oss 2014-03-25. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en drömlägenhet på 2 rok. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och trivsel. De stora fönsterpartierna i bostaden ger ett vackert ljusinsläpp från olika väderstreck. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen på ca 19 kvm med ett trevligt och insynsskyddat läge. Stort helkaklat badrum med separat duschplats och tvättpelare. Stilrent och välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen. Kommunikationerna till och från området är mycket goda genom både buss och båt (Älvsnabben). Älvsnabben tas dock enklast från Lindholmspiren, vilket endast är ett stenkast från lägenheten. Känner man för en promenad, så finns fina prommenadsstråk längs med Sannegårdshamnen och Eriksbergskajen. Välkommen på visning till Lindholmsallén 59!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.