Londongatan 70d / Hisingen - Bräcke / Göteborg

Charmiga Bräcke

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea/biarea
83/36 kvm
Driftkostnad
16 050 kr/år
Tomtarea
180 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
2-plans radhus med souterräng
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Londongatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Londongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisingen - Bräcke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilfullt renoverat, tillbyggt radhus med härlig trädgårdstomt på Londongatan i charmiga Bräcke. Invändigt helt ytskiktsrenoverat med vackra slipade golv och modern färgsättning. Entréplan med ett påkostat, smakfullt kök och vardagsrum med utgång till altan. 3 sovrum och toalett på övre plan. I souterrängplan finns ett sovrum, badrum med badkar och dusch, separat toalett, tvättstuga, förråd och entré från parkering. Ny luft-luftvärmepump installerad 2013. Gångavstånd till Eriksbergskajen med dess utbud av restauranger och små butiker. Bra kommunikation finns med direktbussar till Göteborgs Centrum. Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.