Mölndalsvägen 87B / Johanneberg / Almedal / Göteborg / Nyproduktion

Kvadratsmart, central 1:a med sovalkov

Slutpris
2 170 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 084 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 10 (Hiss finns)
Såld
2017-12-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mölndalsvägen såldes av oss 2017-12-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Mölndalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg / Almedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Nyx och denna nyproducerade, kvadratsmarta studiolägenhet med sovalkov. Detta är en perfekt student- eller övernattningslägenhet i modern tappning. Genomgående grått plankgolv och vita/ljusgråa väggar. Här kommer du kunna avnjuta fina sommarkvällar på föreningens gemensamma takterrass.Det finns utplacerade kaffemaskiner, gemensam modern tvättlounge mm. Med stora livsmedelsbutiker som granne och nära till spårvagn, Chalmers och Liseberg blir detta ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra! Lägenheten är planerad att stå klar i slutet av januari 2018. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration