Norumsgärde 131

Norumsgärde 131

Slutpris

3 080 000 kr


Tuve— Göteborg

Norumsgärde 131


Slutpris
3 080 000 kr

Tuve— Göteborg

Här erbjuds ett friköpt radhus med gavelläge. Fastigheten är omgiven av ett idylliskt och grönskande kvarter som passar barnfamiljen perfekt. Från köket går man enkelt ut på den insynsskyddade altanen i söder. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sällskap och gemenskap. Det stora fönsterpartiet mot altanen och trädgården skänker ett bra ljusinsläpp. Stilfullt kök med köksö och rostfria köksmaskiner. På övre plan finns fyra sovrum och ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från balkongen på övre plan kan man njuta av solen i söder. Bostaden erbjuder en inredd källare med allrum, förråd och hobbyrum. Närhet till bussförbindelser till GBG centrum, Glöstorpsskolan, Tuve ishall och Tuve torg med ett flertal affärer. Välkommen på visning till Norumsgärde 131.


Referensnummer
111 735
Boarea/biarea
128/40 kvm
Driftkostnad
45 000 kr/år
Tomtarea
439 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.