Norumsgärde 131 / Tuve / Göteborg

Slutpris
3 080 000 kr
Referensnummer
111 735
Boarea/biarea
128/40 kvm
Driftkostnad
45 000 kr/år
Tomtarea
439 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Norumsgärde 131 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tuve är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett friköpt radhus med gavelläge. Fastigheten är omgiven av ett idylliskt och grönskande kvarter som passar barnfamiljen perfekt. Från köket går man enkelt ut på den insynsskyddade altanen i söder. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sällskap och gemenskap. Det stora fönsterpartiet mot altanen och trädgården skänker ett bra ljusinsläpp. Stilfullt kök med köksö och rostfria köksmaskiner. På övre plan finns fyra sovrum och ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från balkongen på övre plan kan man njuta av solen i söder. Bostaden erbjuder en inredd källare med allrum, förråd och hobbyrum. Närhet till bussförbindelser till GBG centrum, Glöstorpsskolan, Tuve ishall och Tuve torg med ett flertal affärer. Välkommen på visning till Norumsgärde 131.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.