Övre Djupedalsgatan 9 B

Övre Djupedalsgatan 9 B

Slutpris

4 100 000 kr


Linnéstaden— Göteborg

Övre Djupedalsgatan 9 B


Slutpris
4 100 000 kr

Linnéstaden— Göteborg

Övre Djupedalsgatan 9 B, Linnéstaden

Välkommen till lugnet i vacker sekelskifteslägenhet!
Fantastiskt fräsch och nyrenoverad 3:a med vacker kakelugn och möjlighet till balkong. Perfekt belägen i Brf Kråkängen med tillgång till den vackra parken Kråkängen som öppnar upp sig som en oas mitt i Linnéstaden. Kvadratsmart lägenhet med välutnyttjade ytor. Många fint bevarade sekelskiftesdetaljer så som nyslipat brädgolv med däcksnåt, ommålat fackmannamässigt med stor noggranhet, stuckaturer, takrosetter mm. Genuin ekonomi i äldre förening!

Ett stenkast från Linnéstaden ligger Övre Djupedalsgatan 9B. Nära till stostadens puls men ändå med ett lugnt, högt, ljust och soligt läge återfinns denna smart planerade trea bara två kvarter från Linnégatan med närhet till Slottsskogen och Botaniska trädgården. Vår lägenhet i BRF Kåkängen ligger på andra våningen och erbjuder snart en stor balkong genom nyligen inlämnat bygglov. Njut av sköna dagar och en oas av grönska via gården in på Heideridarens Samfällighet "Kråkängen" där barnen kan utforska lekplatsen medan den äldre generationen solar, grillar och njuter av prunkande grönska. Denna sekelskiftespärla med genomgående planlösning har ljusinsläpp från två väderstreck och som sig bör, högt i tak. De väl bevarade hantverksdetaljerna såsom stuckaturer, takrosetter, vackra golv och sirligt utsmyckad fungerande kakelugn har vårdats ömt av nuvarande och tidigare ägare. Lägenhetens planering utan korridorer, med välkomnande hall och fyra dörrar som leder till alla rum, gör denna vackra lägenhet lättare att möblera och ger samtidigt en förhöjd känsla av rymd. Helt enkelt en lägenhet för den som sätter pris på livskvalitet i hjärtat av vår stad.


Boarea
75 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Driftkostnad
292 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.