Rödklintsgatan 14 / Centrala Hisingen - Kvillebäcken / Göteborg

Slutpris
3 380 000 kr
Referensnummer
132 454
Boarea/biarea
97/37 kvm
Driftkostnad
36 160 kr/år
Tomtarea
596 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans kedjehus
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Rödklintsgatan 14 såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen - Kvillebäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett enplanshus vackert beläget i ett lugnt grönskande villakvarter. Den höga takhöjden och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och trivsel. Huset genomgick en omfattande renovering 2010 med nya golv, nytt kök, nytt badrum och fönster m.m. Huset har ett bra garage, som praktiskt kan nås från bostaden. Stort trädäck finns på tomten med härligt söderläge. Här bor man lugnt och ostört men ändå centralt med närhet till Wieselgrensplatsen där ett antal bussar och spårvagnar enkelt tar dig in till Göteborgs City. Välkommen på visning till Rödklintsgatan 14!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.