Rörstrandsgatan 7C / Brämaregården / Gothenburg / Göteborg

Rörstrandsgatan 7C - Brämaregården

Slutpris
2 180 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rörstrandsgatan såldes av oss 2018-03-20. Se alla våra försäljningar i Gothenburg samt även på Rörstrandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brämaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I charmiga Brämaregården har vi nu nöjet att erbjuda dig en kvadratsmart och stilfullt renoverad tvåa. Balkong mot vattnet och låg avgift i familjär förening med god ekonomi. Belägen bara 5 min ifrån Brunnsparken, bor du otroligt centralt med några minuters gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan. Ramberget ligger på bekvämt avstånd, så här har du närhet till både natur, kommunikationer och social service så som trevliga restauranger likt; Ölstugan tullen, Barley's Food Factory, Tildas Krog mfl.

Lägenheten har en perfekt planlösning, generös takhöjd i hela lägenheten med splitter nytt kök och vackert kakel samt helt nya vitvaror. Vardagsrum och balkong med läge mot operan/vattnet och centrala Göteborg (Med viss vattenutsikt). Två rum och kök med rymlig hall samt fräscht badrum nyrenoverat 2013 (med el-och våtrumscertifikat). Sovrummet väl tilltaget och lugnt beläget in mot gården.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration