Rustmästaregatan 11

Rustmästaregatan 11

Slutpris

3 350 000 kr


Kviberg— Göteborg

Rustmästaregatan 11


Slutpris
3 350 000 kr

Kviberg— Göteborg

Exklusiv 3:A med balkong - 10 min till Göteborg central

Genomtänkt och påkostad 3:A med stor och mysig balkong! Vill du bo i ett av Kvibergs bästa lägen med endast 10 min från Göteborg central så är denna nyproducerade bostad rätt för dig.

Ljus hall med stora spegel-skjutdörrsgarderober. Ett helkaklat badrum med bl.a. badkar, regndusch, tvättmaskin och torktumlare. Det påkostade köket från Marbodal har sin självklara plats i lägenhetens hjärta med en rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Övergången till vardagsrummet känns naturligt och härifrån nås både det andra sovrummet och den stora balkongen som bjuder in till härliga frukostar och sena sommarnätter. Stort master bedroom finner ni nära hallen. Till lägenheten finns både garageplats och förråd.

Ett stenkast från köksfönstret ligger spårvagnarna som tar dig till Göteborg Centrum på 10 minuter via ett flertal spårvagnar och bussar. Även den cykelburne har ett bekvämt avstånd till centrum tack vare fina cykelvägar. Här bor du i ett naturnära område med gott om möjligheter för den sportintresserade då bl.a Göteborgs nya multisportarena ligger på behagligt gångavstånd. I närheten finns skolor, matbutiker och köpcentrum.
Denna lägenhet måste ses på plats! Varmt välkomna!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 359 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 trappa upp (Hiss finns)
Såld
2018-09-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.