Rustmästaregatan 11 / Kviberg / Göteborg

Exklusiv nyproduktion i populära & växande Kviberg

Boarea
87 kvm
Avgift
4 359 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 10 (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Vill du bo i ett av Kvibergs bästa lägen så är denna nyproducerade 3:a rätt för dig. Genomtänkt och påkostad lägenhet med härlig balkong!

Först möts du av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob som rymmer mycket förvaring och spotlights i taket. Vidare in finner du det helkaklade badrummet med alla dess bekvämligheter, så som regndusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt master bedroom finns nära hallen. Det påkostade köket från Marbodal har sin självklara plats i lägenhetens hjärta med en rymlig matplats intill fönster och öppen planlösning mot vardagsrummet. Övergången till vardagsrummet känns naturligt och härifrån nås både det andra sovrummet och den stora balkongen som bjuder in till härliga frukostar och sena sommarnätter.
Till lägenheten finns både garageplats och förråd. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och telefoni.

Ett stenkast från köksfönstret ligger spårvagnarna som tar dig till Göteborg Centrum på 9 minuter via ett flertal spårvagnar och bussar. Ta vara på chansen att förvärva en pärla. Här bor du nära naturområden, affärer, skolor, träningsanläggningar, arenan och det växande köpcentrumet. Att bo i Kviberg innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid. Var med i starten av en stadsdel som håller på att växa.

Bostaden kommer läggas ut till försäljning i augusti, men förhandsbud mottages om ett tillträde i november accepteras. Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder
Sponsrade länkar
Nordens största multisportarena ligger en kort promenad ifrån! Här finner du sju våningar med sport, skolor, gymnasium, hotell, konferens och restaurang.
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  87 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum
 • Våning
  2 av 10
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 1 000 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
 • Parkering
  P-plats: 500 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
 • Beskrivning, parkering
  53 garageplatser, varav 4 avsedda för MC-parkering.
  Parkeringarna framför huset på Rustmästaregatan är besöksparkeringar som ägs av samfälligheten i området. Betalning i parkeringsautomat måste erläggas för att inte riskera bötfällning
Ekonomi
 • Avgift
  4 359 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme
 • Försäkring
  68 kr/mån
 • Hushållsström
  150 kr/mån
 • Triple Play - Bredband, telefoni och kabel-tv (obligatorisk kostnad)
  220 kr/mån
 • Varmvatten - individuell uppmätning
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  638 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  455 kr
 • Andel i förening
  1,8938%
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Bellevueplan. I föreningen finns 65 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Bellevueplan ligger i området Kviberg i Göteborg och omfattar 65 lägenheter.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenhetsförråd till respektive lägenhet.

  Matavfallspåsar: Påsar att sortera matavfallet i fins att hämta i det låsta cykelförrådet med ingång ifrån garaget (mellan trappa 2 och 3). Inom kort kommer de att finnas i hållare uppsatta i utrymmet där respektive trapphus har sina lägenhetsförråd.

  Återvinningsstation: Övrig källsortering finns på kommunens återvinningsstation vid Kvibergs Broväg/Soldathemsgatan.

  Grovsopor: Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.
Området
 • Med endast några minuters spårvagnsresa från Centralstationen växer ett nytt, dynamiskt och spännande område fram. I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren, i ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil, träning, kultur och nöjen. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

  Vill du motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längsmed bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och lockar med fiske och ett rikt fågelliv. Vid kanten av Utbybergen ramar en vacker ekskog in Fjällbo ängar, där en naturstig leder till Bergsjön, en liten skogssjö med fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

  Att bo i Kviberg – ett par hundrameters promenad bort (eller en spårvagnshållplats om man så vill), i SKF:s gamla lokaler, uppförs en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Men det är bara början. På sikt kommer hela Kviberg och Gamlestaden att kopplas ihop med centrum och Göta älv. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

  DEN NYA KVIBERGSSTADEN har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum hittar du Bunkebergets Skatepark. I Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor eller spela beachvolleyboll, spela fotboll och handboll, eller träna på gym bland mycket annat. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer.

  Kviberg är på en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg omnämndes redan på 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna från 1895 med sina pampiga torn är kvarterets självklara signum. De första moderna bostäderna byggdes på 1950-talet och när den nya expansiva Kvibergsstaden nu växer och tar form är det med den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.
 • Kommunikationer
  Närmsta hållplats ligger precis vid vägen utanför och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med diverse affärer och aktiviteter. Bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Från Gamlestadstorget går även pendeln mot Älvängen. På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kasernsgården. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. I SKF:s lokaler planeras en shoppinggalleria med butiker, saluhall och restauranger. Det går också enkelt att cykla till Göteborg City
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier