Skillnadsgatan 49

Skillnadsgatan 49

Slutpris

12 900 000 kr


Örgryte— Göteborg

Skillnadsgatan 49


Slutpris
12 900 000 kr

Örgryte— Göteborg

Drömvilla i Örgryte

Välkommen till en helt fantastisk och välskött villa med totalt 11 rok fördelat på 2 våningsplan och vindsvåning, belägen i attraktiva Örgryte. Huset har tidigare använts som 3 separata lägenheter med det enorma källarplanet för optimal förvaring. Fastigheten är perfekt för den stora familjen med krav, alternativt om man vill utveckla det till en kommersiell fastighet. Miljövänlig bergvärmepump bidrar till att hålla driftkostnaderna till möjligast minimum. Huset är besiktigad och säljs med en dolda fel försäkring för transparens och trygghet.

Entréplan har idag ett ljust vardagsrum med öppen spis och stor terrass med sol från morgon till kväll. Nedanför terrassen återfinns trädgården med stenlagd uteplats och jacuzzi för idyllisk avkoppling efter en lång dag på jobbet eller skolan. Vardagsrummet på entréplan är planerat för umgänge och trivsel med halvöppen planlösning. Kök och köksö från HTH som integrerar mysigt och smakfullt med matsalen. Här finns även två stora sovrum med plats för större sängar och garderober. Övre plan har en identisk planlösning och går via enkla medel att göra om till en egen lägenhet genom att sätta ett kök i rummet som idag används som ett stort walk-in closet. Optimalt planerade badrum med dusch lämnar inget kvar att önska. Våningsplanen är sammanbundna med spiraltrappa och önskar man separera planen tar man enkelt bort trappan. Vindsvåningen är inrett med ett stort sovrum, ljust vardagsrum samt funkiskök som är perfekt som generationsboende alternativt som en uthyrningsenhet.

Framför dubbel-garaget finns det plats för ytterligare två bilar. Stor och välskött gräsmatta och häck runt hela huset som är perfekt för barnens lek och familjens umgänge. Läget erbjuder närhet till förskola, skola samt bad med glödande kvällssol. Läget i Örgryte är mycket attraktivt, med korta avstånd till kvällsdopp samt cirka 7 minuter med bil till centrala Göteborg. I Örgryte får man lätt en känsla av att vara på semester, även om man är i sitt hem. Delsjöområdet erbjuder förutom badsjöar även löpningsspår, padelcenter, golfbana samt ridklubbar. I övrigt närhet till livsmedelsaffär och kommunikationer.

Se gärna vår presentationsfilm. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea/biarea
214/138 kvm
Driftkostnad
57 932 kr/år
Tomtarea
578.2 kvm
Rum
11 rum (5-7 sovrum)
Såld
2021-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.