Solstrålegatan 26 / Länsmansgården / Göteborg

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 450 kr/mån
Driftkostnad
6 360 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solstrålegatan såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Solstrålegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Länsmansgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solstrålegatan 26! Här finns en lägenhet med tre rum och kök som har ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har ett stort vardagsrum, två fina sovrum, ett snyggt badrum med bubbelbadkar samt ett snyggt kök med stilrena detaljer. Förutom det finns det en stor terrass i västerläge där man kan sitta och njuta av solen. Välkomna att få era förväntningar uppfyllda!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.