Solstrålegatan 2 / Länsmansgården / Göteborg

Femma med stor balkong!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
6 442 kr/mån
Driftkostnad
342 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solstrålegatan såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Solstrålegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Länsmansgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns ett utmärkt tillfälle att förvärva en lägenhet med fem rum och en stor balkong i vinkel! På balkongen finns det bra med plats för utemöbler och där kan man sitta och njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten har en utmärkt planlösning med en separat sovrumsavdelning och fyra rejäla sovrum. Här finns även ett rymligt vardagsrum och ett renoverat kök. Bostaden har grönskande omgivningar och närhet till spårvagnarna som tar dig direkt till Göteborg City. Välkommen på visning på Solstrålegatan 2!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.