Spaldingsgatan 3

Spaldingsgatan 3

Slutpris

3 400 000 kr


Johanneberg— Göteborg

Spaldingsgatan 3


Slutpris
3 400 000 kr

Johanneberg— Göteborg

Stor tvåa om 71 kvm i Johanneberg

Vi tar hissen upp till våning fyra. Väl inne i den välkomnande hallen får man härlig känsla av hemtrevnad. Bra avhängningsmöjlighter för skor och jackor. Generösa förvaringsmöjligheter erbjuds i form av garderobsvägg längst med hallpassagen. Väggarna är målade i tidlöst vitt som bryts av mot den välvda väggen klädd med en mönstrad fondtapet. Golvet är belagt med ekparkett i original.

Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa , fåtölj och matsalsdel. Tidstypiskt fönsterparti som ger ljus, värme och karaktär åt rummet. Den generösa takhöjden ger volym och rymd åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna har vi ett fint fiskbensparketts golv. Ett perfekt rum för mysiga hemmakvällar eller trevliga middagar i goda vänner sällskap.

Intill vardagsrummet ligger det rogivande sovrummet . Här får man lätthet plats för den stora dubbelsängen. Bra med förvaring i form av två dubbla garderober. Vitmålade väggar och på golvet har vi en fin ekparkett. Från sovrummet når vi den härliga balkongen i västerläge med sol från tidig eftermiddag till sen kväll och vidsträckt utsikt. Här kan man njuta av många soltimmar. Plats för stolar,bord och växter.

Från hallen når man lägenhetens kök som är av modell större. Stramt vita köksluckor matchar snyggt med bänkskivan i ek samt kakelmosaiken. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Skönt med diskmaskin. Trevligt med köksö som fungerar både som avlastningsyta och som ett köksbord. I köksön finns en vinkyl. Vitmålade väggar och även här finns ett fint ekparkettgolv. Maskinparken i köket består av följande Spis/ugn (Cylinda), spisfläkt (Cylinda), diskmaskin(Electrolux), vinkyl (Samsung). Ett kök det är lätt att trivas i.

Bostadens badrum är fräscht renoverat år 2008 i ljusa färger. Vitt kakel på väggarna och antracitgrå klinker. Ett modernt och stilrent badrum. Badrummet är utrustat med : Wc, handfat och kommod (från 2011) , spegel och badkar för avkopplande stunder.

En härlig lägenhet i ett högt läge i huset i ett lugnt city läge med bra med kommunikationer. Välkomna till visning.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 006 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.