Sparvgatan 7 / Bagaregården / Göteborg

Fräsch 3a med balkong

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
160 312
Boarea
78 kvm
Avgift
4 632 kr/mån
Driftkostnad
335 kr/mån
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sparvgatan 7 såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch trea nyproducerad år 2010 med stor balkong mot innergården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett härligt ljusflöde. Lägenheten har en mycket bra planlösning med gott om garderober och praktiska skjutdörrar mellan rummen. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och infällda spottar i taket. Till lägenheten hör ett källarförråd som man bekvämt når med hissen som stannar alldeles utanför. Mysig innergård med grillplats och utsikt mot de vackra landshövdingehusen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.