Styrmansgatan 26 / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 950 000 kr
Referensnummer
119 517
Boarea
69 kvm
Avgift
3 832 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Styrmansgatan 26 såldes av oss 2014-09-29. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad våning med anor från 30-talet, med rymd och generös takhöjd. Här har man bevarat karaktären med de vackra detaljerna såsom de vackra brädgolven som möter det moderna i stilren perfektion.
Ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet ger en känsla av gemenskap att bjuda hem goda vänner och bekanta på middag.
Ett underbart och harmoniskt sovrum med fönster som vetter ut mot grönskan.
Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område för både stora och små barn med lekplats och ytor att cykla på. En underbar gård med mycket grönska som ni har möjlighet att bjuda in till en grillfest.
I närheten finner du det populära franska bageriet Boulangerie Ducoin, mysiga caféer, restauranger, förskolor, lekplatser och Slottskogen.

Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.