Sunnanvindsgatan 6 D / Centrala Hisingen / Göteborg

Balkong med kvällssol / möjlighet till 3 rok

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
58,7 kvm
Avgift
4 047 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sunnanvindsgatan såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Sunnanvindsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett insynsskyddat hem till salu med ljusinsläpp från tre väderstreck varav balkongen åt väster med eftermiddags-/kvällssol. Renoverat badrum med tvättmaskin, ljust kök med diskmaskin samt skjutdörrsgarderober. Ljust matsalsrum med en klädkammare som även kan fungera som liten arbetsplats, här går det också att planera/bygga om lägenheten till ett riktigt 3 rum och kök boende. Exklusiv enstavsparkett med fasade kanter flyter genom hela bostaden förutom köket. Omtyckt förening med låg belåning per kvadratmeter som nyligen sänkt avgifterna ca 20% procent i trevligt funkishus från 40-talet. Ring Mäklaren för enskild visning eller välkommen på Söndag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration