Svanehöjdsgatan 11A / Centrala Hisingen - Tolered / Göteborg

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
150 877
Boarea
51 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svanehöjdsgatan 11A såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen - Tolered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har äran att kunna erbjuda denna trevliga och välplanerade bostad om 2 rok med radhuskänsla! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och trivsel. Från vardagsrummet nås den stora altanen med trätrall i härligt söderläge. Här nås även lägenhetens förråd. Nyrenoverat kök med rostfria köksmaskiner. Väl tilltagen matplats som bjuder in till sällskap och gemenskap. Fräscht badrum med separat duschplats och goda tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Med buss och spårvagn tar det mindre än 30 minuter till Göteborgs centrum. Tar du bilen tar det ca 15 minuter. Välkommen på visning till Svanehöjdsgatan 11A!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.