Teleskopgatan 12 / Bergsjön / Göteborg

Unik lägenhet i charmig och idyllisk stil.

Slutpris
895 000 kr
Boarea
78.5 kvm
Avgift
4 291 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Teleskopgatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Teleskopgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad lägenhet i charmig stil som bör upplevas! Här har man tagit fram det bästa och skapat en hemtrevlig miljö med öppen planlösning med präglad yta som ger en härlig gemenskap mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin och en walk in closet. En rymlig balkong som förlänger sommaren. Bara ett sten kast ifrån spårvagnen som tar dig in till city på ca 20 minuter. Närhet till naturen med fina promenadstråk.

Varmt välkommen till visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.