Tornväktaregatan 4B / Utby / Göteborg

Rymligt radhus i Utby med fyra sovrum.

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
97 kvm
Driftkostnad
30 130 kr/år
Tomtarea
150 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på tornväktaregatan såldes av oss 2018-11-22. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på tornväktaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga Utby med närhet till natur, barnomsorg och skola ligger detta välplanerade radhus. Bostaden har en öppen och trivsam planlösning i två plan. Här bor man bekvämt med vardagsrum och utgång till uteplats och trädgård i väster, en trappa upp finns fyra sovrum, badrum och två klädkammare. Lugnt läge intill naturen vid Utbybergen, promenadstigar och pulkabacke, samt Göteborgs bästa badsjö, Bergsjön. Nära skolor, flera förskolor och en bra ICA Nära. Intill finns Kvibergs Park med flera skolor, Nordic Wellnes gym, skidanläggning inomhus samt en multisportarena. Nära till busshållplats.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.