Torsåsgatan 5

Torsåsgatan 5

Slutpris

4 425 000 kr


Centrala Hisingen - Tolered— Göteborg

Torsåsgatan 5


Slutpris
4 425 000 kr

Centrala Hisingen - Tolered— Göteborg

På lugn återvändsgata vid ett äldre villakvarter, ligger detta charmiga hus med byggår 1932. Huset har genomgått en omfattande renovering under dom tio senaste åren. Här erbjuds ett trivsamt kök inrett i vitt med arbetsbänkar i svart sten. Öppen hall med braskamin, centralt placerad i våningsplanet. Öppet vardagsrum med utbyggnadsdel som används som matsal med takhöjd upp till nock. Toalett med två sovrum finns på övervåningen med inredda kattvindar som ger gott om förvaring. Från balkongen på övervåningen finns en vacker vy över villakvarteret. Hela källarplanet är inrett i ljusa färger, med klinkers och golvvärme. Vid källarplanet finns husets spaavdelning, med ett stort badrum med jacuzzibadkar med massage - och jetstrålar. Praktisk tvättstuga finns med en perfekt snickarverkstad intill. Vid den välkomnade entrén till huset så möts man av den stora altanen med västerläge. Här finns sol både från söder och väster. Huset har en härlig trädgård med många fruktträd och bärbuskar. Här bor man med närhet till sköna promenadstråk i Tolered, men på samma gång centralt med närhet till både Backaplan och Göteborgs City. Välkommen på visning till Torsåsgatan 5!


Boarea/biarea
103/50 kvm
Driftkostnad
33 010 kr/år
Tomtarea
545 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.