Vadstenagatan 32 / Hisingen - Tolered / Göteborg

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
131 972
Boarea/biarea
107/63 kvm
Driftkostnad
37 914 kr/år
Tomtarea
294 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Vadstenagatan 32 såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisingen - Tolered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välbyggt parhus belägen i ett lummigt barnvänligt villakvarter i Kyrkbyn. Huset är byggt i 1.5 plan med helkällare. Vidbyggt stort garage finns med förråd. Vacker trädgård med västerläge perfekt för sköna grillkvällar. Härligt och socialt vardagsrum med braskamin som sprider skön värme i våningsplanet. Snyggt duschrum renoverat 2008 med handukstork och golvvärme. Trivsamt kök med utsikt över kvarteret. Stort allrum finns i källaren samt kontor förråd och tvättstuga. Här bor med centralt och bekvämt med 5 minuters gångväg till spårvagnen som tar dig till centrum på 15 minuter. Välkommen på visning till Vadstensgatan 32.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.