Viktor Rydbergsgatan 46 / Nedre Johanneberg / Göteborg

Toppläge 1 rok - Nedre Johanneberg

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 349 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Viktor Rydbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Johanneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smart möblerad etta om 40 kvm med en generös takhöjd om 2,70 m, stora fönster med fint ljusflöde och dessutom balkong med fri sikt i optimalt västerläge utan insyn. Många fina detaljer som djupa fönsternischer i marmor. Vardagsrum/sovalkov är avdelat med vägg vilket gör att man har plats för en lite större säng. Stilfullt helkaklat badrum -2009. Riktigt kök med bra matplats och gott om skåp och fina bänkskivor i ljusgrå sten. Lägenheten andas funkis och är välutrustad så som ett "compact living consept", generösa fönster med djupa fönsternischer med marmor och vackert parkettgolv. Centralt lugnt läge med närhet till såväl citykärnan och stadens puls samt grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration