von Gerdesgatan 3 / Johanneberg / Göteborg

Slutpris
2 395 000 kr
Referensnummer
137 221
Boarea
59 kvm
Avgift
2 738 kr/mån
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på von Gerdesgatan 3 såldes av oss 2014-02-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till von Gerdesgatan 3, ett populärt boende i Johanneberg bestående av en 2,5:a med 59 väldisponerade kvadratmeter högst upp i huset med stor balkong. Låg avgift! Modernt och fräscht Tibrokök från 2010. Här bor du med ett riktigt bra läge och närhet till allt som önskar av centrum. Lägenheten är belägen på en lugn återvändsgata i Johanneberg, i en av Göteborgs centralaste och mest attraktiva stadsdelar.

I närområdet har du Chalmers, Götaplatsen och Avenyn, Carlanderska sjukhuset med sin fina park samt Näckrosdammen. Mossens idrottsplats och motionsspår ligger också nära med Fysikens idrottsanläggning. En stadsdel med såväl grönt som nöjen och flera butiker, caféer och restauranger. Här har ni Göteborgs storstadspuls ett stenkast ifrån husknuten. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.