Lekstorpsvägen 66D / Gråbo Lekstorp / Gråbo / Lerum

Radhusmys för barnfamiljen

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
26 579 kr/år
Totalareal
134 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lekstorpsvägen såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Lekstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråbo Lekstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På barnvänliga och omtyckta Lekstorpsvägen ligger detta välhållna och mysiga radhuset om 2 plan. Det är promenadavstånd till skola, förskola och kommunikationer. Gråbo är en liten centralort utanför Lerum som växer med ett nytt torg och för boende en utökad social service.

När man kommer till huset möts man av en liten farstukvist innan man stiger in i den ljusa och rymliga hallen, gott om effektiv förvaring i form av två skjutdörrsgarderober och en liten klädkammare. Vidare finner man på entréplan ett sovrum, badrum, tvättstuga och kök med matplats. Från köket kommer man ut till altanen på baksidan, denna är delvis under tak och det finns markis för att det skall bli bra med plats under soliga eller kulna dagar.

På övre plan har vi två sovrum, det ena är större och har plats för dubbelsäng och arbetshörn och det andra för enkelsäng och arbetshörn. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare de stora ljusinsläppen, ljus färgsättning, parkettgolv och en braskamin.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration