Lilla Aggetorpsvägen 26 / Gråbo - Aggetorp / Gråbo / Lerum

GRÅBO - AGGETORP

Slutpris
2 875 000 kr
Referensnummer
165 131
Boarea/biarea
143/32 kvm
Driftkostnad
34 307 kr/år
Tomtarea
1 350 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med souterrängvåning
Såld
2014-05-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Aggetorpsvägen 26 såldes av oss 2014-05-06. Se alla våra försäljningar i Gråbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråbo - Aggetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fritt och naturnäraläge med 10 minuters promenad till sköna bad i Annesjön och med 5 minuters bilväg till Sjön Mjörn och St Lundby Golfbana välkomnar Mäklarhuset till visning av detta trevliga, välbyggda hus med en tilltalande planlösning. På entréplan finns förutom en rymlig och välkomnande hall ett mycket stort badrum, sovrum, vardagsrum med öppen spis samt kök med stor matplats och utgång till altan med elstyrd markis. På souterrängplan finns 3 sovrum, badrum, förråd, rymlig tvättstuga med groventré samt stort allrum med braskamin och utgång till terras och trädgård. Stort isolerat dubbelgarage med elport. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.