Vikaliden (4:20) / Hällingsjö / Härryda

Tomt med högt och soligt läge nära sjö!

Slutpris
575 000 kr
Totalareal
2 575 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
HÄRRYDA FURUBERG 4:20
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vikaliden (4:20) såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällingsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar du efter tystnaden och lugnet med närhet till skog och sjö?
Då kanske den här tomten skulle passa dig? Granntomten såldes nyligen till en barnfamilj men denna finns kvar och är hela 2575 kvm stor.
Här kan du bo bekvämt och själv välja den typ av hus du vill bygga på denna vackra plats eller titta närmare på Smålandsvillans "Kalmar".
Du har skogens skafferi runt hörnet och tre fina badplatser med sandstrand och båtplats på några minuters promenadavstånd.
Du pendlar till Göteborg eller Borås på ca 25 minuter och kan njuta av naturen och stjärnhimlen varje dag när du kommer hem. Lyx.
Förhandsbesked om bygglov finns så att du kan börja ett nytt liv på landet innan året är slut. Blir du nyfiken så är du välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hällingsjö

Natursköna omgivningar med skog, sjöar och naturreservat som garanterar ett rikt friluftsliv.

Hällingsjö - naturskön ort med lantlig känsla

Hällingsjö är en naturskön belägen ort vid Gingsjön. Här finns skog, sjöar och djurliv samt flera naturreservat att ta del av. Bebyggelsen är blandad och består av permanent boenden, fritidsfastigheter och gårdar med skog och lantbruk.

Natur och fritid

Vid Gingsjön finns en fin badplats, där man också kan fiska. IFK Hällingsjö är en aktiv förening som betyder mycket för orten. Hällingsjö gästgivaregård är ett gammalt gästgiveri som uppfördes 1829 och är historisk för orten.

Familjeliv och service

I området ligger Björkängens förskola och Hällingsjöskolan med förskoleklass till årskurs 5, två fritidshem, Björken och Boken, samt en fritidsklubb. I centrala Hällingsjö ligger en bensinstation med gatukök och kiosk som heter Källarbacken.

Kommunikationer

Buss 300 eller 330 till Göteborg. Skolbuss finns.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.