Egypten 709 / Hällingsjö / Härryda

"Egypten" - en oas 35 km från Göteborg!

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
ca 65 kvm
Tomtarea
4 352 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Egypten såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö samt även på Egypten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egypten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Egypten!
Här hör du tystnaden och ser hela vintergatan en stjärnklar natt. Alla som kommer hit blir tagna av läget o utsikten.
Bykänslan är påtaglig och du kan njuta av Öresjön året runt då du har 5 minuters promenad till sandstrand, brygga och grillplats.
Längtar du efter att odla, ha några höns, promenera med hunden eller fynda i skogens skafferi? Då har du hittat rätt plats på jorden. Möjligheterna är många.

Detta älskade och omskötta hus har Britt och hennes man, barn och barnbarn njutit av varje sommarhalvår sedan de byggde det 1968. Nu är det dags att lämna över till någon som vill ta vid och utveckla det till ett permanentboende precis som så många barnfamiljer i byn har gjort.
På ca 65 kvm ryms storstuga med braskamin och utsikt, två sovrum, kök med matplats samt dusch/toalett. På den stora tomten om 4352 kvm finns dessutom 2 gäststugor, vedförråd/verkstad samt carport.
Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.