Risbacka skogsväg 8 / Härryda

Charmig " Jaktstuga" med stor terrass och vackert läge!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
16 350 kr/år
Tomtarea
2 295 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Risbacka Skogsväg såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Härryda samt även på Risbacka Skogsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härryda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Risbacka Skogsväg och denna charmiga "Jaktstuga" i 1 1/2 plan. Här finner man 2 sovrum , två sällskapsrum med öppen spis och kamin, en bra arbetsplats samt kök med trevlig matplats. Stor härlig terrass med fin utsikt över ett tjärn . Här bor man i underbar miljö med grönskande omgivningar och skogen som närmsta granne. Ett hus för dig som älskar naturen och allt vad skogen har att erbjuda!
Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Härryda

Härryda är en liten naturskön ort som gett kommunen sitt namn. Kommunens läge med tio minuter från Göteborg och med Landvetter flygplats mitt i kommunen gör det attraktivt att bo och driva företag här.

Härryda - expansiv och attraktiv kommun

Härryda är en liten ort som gett kommunen sitt namn då sammanslagningen mellan Landvetter, Råda och Björketorp kommuner gjordes. Härryda kommun är en expansiv kommun strax öster om Göteborg. Här bor det ca 37 000 invånare, varav hälften bor i Mölnlycke. Andra större orter är Landvetter, Hindås, Härryda, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunens läge med tio minuter från Göteborg och med Landvetter flygplats mitt i kommunen gör det attraktivt att bo och driva företag här.

Natur och fritid

Härryda har naturskön miljö med mycket skog och vildmark. Här finns många vandringsleder och motionsspår. I området ligger flera sjöar; Hornasjön, Björkessjön och Stora Härsjön. Genom kommunen går två populära leder; Vildmarksleden och Sjuhäradsleden. Mellan fotbollsplanerna väster om Härrydaskolan går en väg norrut som ansluter i norra ändan av Hornasjön till Vildmarksleden. I Härryda ligger också Härskogens fritidsområde. Här finns ett antal vandringsleder i olika längd.

Familjeliv och service

I Härryda ligger Skårtorps förskola och Härrydaskolan. Här går elever från förskoleklass till årkurs 5. På skolan finns även två fritidshem och en fritidsklubb. Intill skolan ligger en fotbollsplan. Vid Dansered finns en trevlig gård som har café, lilla spisbutiken och en färgaffär.

Kommunikationer

Härryda har flera bussförbindelser. Buss 611 stannar i Härryda och trafikerar Bollebygd - Rävlanda - Landvetter - Mölnlycke. Buss 610 kör mellan Rävlanda - Hindås - Härryda - Göteborg. Buss 300 från Göteborg kör längs riksväg 156 mot Kinna. Från Landvetter går Röd Express till Göteborg C.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.