Rundvägen 6 / Hällingsjö / Härryda

Stor tomt med sjöutsikt 25 minuter från Göteborg & Borås!

Slutpris
1 275 000 kr
Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
2 830 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRRYDA STORA BUGÄRDE 1:29
Såld
2020-01-13
Bostaden är såld!

Denna tomt på Rundvägen såldes av oss 2020-01-13. Se alla våra försäljningar i Härryda samt även på Rundvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällingsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kan du nu, som så många andra familjer, slå ner dina bopålar i idyllen kring Hällsjön i Bua Södra bara 25 bilresa från Göteborg.
Stor tomt om 2830 kvm med nära till både bad och kommunikationer!

Förhandsbesked är på gång och du väljer själv vilket hus du vill bygga på denna mycket attraktiva tomt. Om du vill kan du låta dig inspireras och få hjälp av Smålandsvillan som har många hustyper att välja mellan. Förhoppningsvis kan du börja livet på landet redan nästa år. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hällingsjö

Natursköna omgivningar med skog, sjöar och naturreservat som garanterar ett rikt friluftsliv.

Hällingsjö - naturskön ort med lantlig känsla

Hällingsjö är en naturskön belägen ort vid Gingsjön. Här finns skog, sjöar och djurliv samt flera naturreservat att ta del av. Bebyggelsen är blandad och består av permanent boenden, fritidsfastigheter och gårdar med skog och lantbruk.

Natur och fritid

Vid Gingsjön finns en fin badplats, där man också kan fiska. IFK Hällingsjö är en aktiv förening som betyder mycket för orten. Hällingsjö gästgivaregård är ett gammalt gästgiveri som uppfördes 1829 och är historisk för orten.

Familjeliv och service

I området ligger Björkängens förskola och Hällingsjöskolan med förskoleklass till årskurs 5, två fritidshem, Björken och Boken, samt en fritidsklubb. I centrala Hällingsjö ligger en bensinstation med gatukök och kiosk som heter Källarbacken.

Kommunikationer

Buss 300 eller 330 till Göteborg. Skolbuss finns.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.