Morbror Folkes väg 14 / Slussen / Henån / Orust

Högt beläget med havsnära utsiktsläge

Slutpris
1 650 000 kr
Tomtarea
1 275 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ORUST STRÖM 1:66
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna tomt på Morbror Folkes väg 14 såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Henån

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

TILLFÄLLE!!! Med badrocksavstånd till Slussens pensionat och badplats har du en av de högst belägna fastigheterna i området vilket kommer ge din drömvilla slående milsvid utsikt. Bygg precis på ditt sätt - ej ansluten till husleverantör. 120 kvm byggyta (4 meter högt) + 30 kvm för garage enligt gällande detaljplan. Anslutningsavgift för vatten avlopp betalt och ingår i priset.

Härliga svamppromenader inpå knuten. Flera omtyckta skolor i området, t.ex. Orust Waldorfskola och förskola närmast eller Henåns samt Ängås skola en bit bort. Slussens pensionat bjuder årligen på flera stora artister.

Se detaljplan, planbeskrivning samt illustrationskarta för mer info (bifogat på vår hemsida). Kontakta oss för en visning redan nu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.