Slussen 400 / Henån / ORUST

Café till salu !

Slutpris
280 000 kr
Totalareal
300 kvm
Såld
2017-05-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Slussen såldes av oss 2017-05-03. Se alla våra försäljningar i Henån samt även på Slussen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vilken möjlighet! Slussens Skafferi är till salu, beläget vid sjön som mynnar ut i hamnen 100 meter från Slussens pensionat. Slussens Pensionat är en välrenommerad musikrestaurang som lockar många turister på somrarna.
Slussens Skafferi har funnits sedan 1950 talet och är lite av en kultplats i området. Byggnaden är vinterisolerad. Mysig inredning i 50 tals stil. Utrustad med kiosk/glasslucka samt 20 platser inne och 20 platser ute på den 20 kvm stora altanen.

Härifrån ser man hamnen, där det sommartid ankommer många fritidsbåtar samt M/S Gustafsberg , som gör strandhugg i Slussen på väg till Ljungskile /Uddevalla. Vägen från Svanesund till Henån, är även den omtyckt bland motorcyklar och familjer för spontan fika, Många kända personer fikar här i samband med sina spelningar på Slussens pensionat och har då signerat sin namnteckning på väggen.
Nuvarande ägare har haft caférörelse med smörgåsar, bakverk, glass godis, kaffe, läsk samt butik med försäljning av ekologiska och närodlade produkter.
Öppettider helger i maj månad, sedan öppet dagligen från midsommar kl. 10-18 tom 15 aug därefter helger tom mitten av oktober. Helgtider kl. 11-17.

Nuvarande ägare har hållit en låg profil vad gäller marknadsföring. Det finns därmed goda utvecklingsmöjligheter för en mer driven och engagerad ägare.

I Slussen Orust Kommun bor många bofasta och Slussen är under utveckling och kommer byggas ut Kommunalt Va och Avlopp kommer att installeras i området och efter förhandlingar så får Slussens Skafferi betala kostnaden fördelat på 10 år from 2018. Det finns en väldigt eftertraktad Waldorfskola årskurs 1-9 i området. Slussen på Orust är beläget 80 km från Göteborg.
Omsättning 307 000 KR (År 2015,) 390 390 KR (År 2016 utarrenderat )
Vinst 111 000 KR 106 000 KR
Utrustning:
Brasilia Espresso maskin
Inpro Toaster smörgåsgrill
Inpro Gjutjärns våffeljärn
Drickakyl
Vanlig kyl
Frys
Frys från Sia glass
Ugn
Kassabänk samt Kassa apparat
Hyllor samt bord och stolar

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.