Sök Meny
Såld

ORUST / Henån / Slussen 400

Café till salu !

Vilken möjlighet! Slussens Skafferi är till salu, beläget vid sjön som mynnar ut i hamnen 100 meter från Slussens pensionat. Slussens Pensionat är en välrenommerad musikrestaurang som lockar många turister på somrarna.
Slussens Skafferi har funnits sedan 1950 talet och är lite av en kultplats i området. Byggnaden är vinterisolerad. Mysig inredning i 50 tals stil. Utrustad med kiosk/glasslucka samt 20 platser inne och 20 platser ute på den 20 kvm stora altanen.

Härifrån ser man hamnen, där det sommartid ankommer många fritidsbåtar samt M/S Gustafsberg , som gör strandhugg i Slussen på väg till Ljungskile /Uddevalla. Vägen från Svanesund till Henån, är även den omtyckt bland motorcyklar och familjer för spontan fika, Många kända personer fikar här i samband med sina spelningar på Slussens pensionat och har då signerat sin namnteckning på väggen.
Nuvarande ägare har haft caférörelse med smörgåsar, bakverk, glass godis, kaffe, läsk samt butik med försäljning av ekologiska och närodlade produkter.
Öppettider helger i maj månad, sedan öppet dagligen från midsommar kl. 10-18 tom 15 aug därefter helger tom mitten av oktober. Helgtider kl. 11-17.

Nuvarande ägare har hållit en låg profil vad gäller marknadsföring. Det finns därmed goda utvecklingsmöjligheter för en mer driven och engagerad ägare.

I Slussen Orust Kommun bor många bofasta och Slussen är under utveckling och kommer byggas ut Kommunalt Va och Avlopp kommer att installeras i området och efter förhandlingar så får Slussens Skafferi betala kostnaden fördelat på 10 år from 2018. Det finns en väldigt eftertraktad Waldorfskola årskurs 1-9 i området. Slussen på Orust är beläget 80 km från Göteborg.
Omsättning 307 000 KR (År 2015,) 390 390 KR (År 2016 utarrenderat )
Vinst 111 000 KR 106 000 KR
Utrustning:
Brasilia Espresso maskin
Inpro Toaster smörgåsgrill
Inpro Gjutjärns våffeljärn
Drickakyl
Vanlig kyl
Frys
Frys från Sia glass
Ugn
Kassabänk samt Kassa apparat
Hyllor samt bord och stolar

Sponsrade länkar
ORUST / Henån
Slussen 400
Slutpris: 280 000 kr
Totalareal: 300 kvm
Såld: 2017-05-03
Petra Straaten Ansvarig mäklare
Petra Straaten
Mäklarhuset Göteborg Väster
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Henån / Slussen