Slussen 217 / Henån / Slussen / Henån / Orust

Havsnära och högt beläget

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
215/27 kvm
Driftkostnad
41 250 kr/år
Tomtarea
3 125 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Slussen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Henån samt även på Slussen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henån / Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läget, läget, läget! Med badrocksavstånd till Slussens pensionat och badplats bor du högt beläget i området vilket ger nästan alla rum en slående milsvid utsikt. Villan är till det största en enplansvilla men som har ett tornhus med panoramautsikt över området - härifrån får man även en bra blick över havet. Huset har byggts till och byggts om i olika skeden i husets historia vilket skapar mycket karaktär. Exklusivt kök i dansk design med öppen planlösning mot två stora sällskapsrum. Altan runt hela huset gör det lätt att själv välja när du vill ha sol eller skugga. Inbyggd vedeldad badtunna. Gäststuga med uthyrningsmöjligheter. Stort garage och laddplats för elbil. På taket finns 32(!) solpaneler vilket genererar ca 10.000 kWh/år.

Flera omtyckta skolor i området, t.ex. Orust Waldorfskola och förskola närmast eller Henåns samt Ängås skolor en bit bort. Hela närområdet kommer få sig ett lyft i och med kommunalt VA som skall anslutas (kostnad för detta tillkommer) samt otroligt mycket framtidssatsningar görs på hela Orust, dels med bebyggelse dels med bl.a. sänkt kommunalskatt.

Endast privata visningar - anmäl ditt intresse här!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.