Mårbackagatan 2 / Hisings Backa - Backadalen / Hisings Backa / Göteborg

Bra planerad etta i Backa

Slutpris
755 000 kr
Referensnummer
104 368
Boarea
42.7 kvm
Avgift
3 209 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mårbackagatan 2 såldes av oss 2014-07-17. Se alla våra försäljningar i Hisings Backa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Backa - Backadalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en trevlig lägenhet med ett rum och kök på våning 3/3 med hiss. Lägenheten har en trevlig balkong i söder med utsikt över den grönskande innergården. Snyggt badrum med separat duschplats, stort vardagsrum med sovalkov med fönster i vinkel. Praktiskt kök med gott om förvaring och med en mysig matplats vid fönstret, som erbjuder en vacker vy mot Tagenevägen och grönområde. Här finns ett flertal bussar som tar dig till Göteborgs City på 25 minuter. Närhet finns till Fridhems naturområde med sköna promenadstråk. Välkommen på visning till Mårbackagatan 2.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.