Övralidsgatan 5 / Hisings Backa / Göteborg

Ljus genomgångslägenhet

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 552 kr/mån
Driftkostnad
182 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övralidsgatan såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Hisings Backa samt även på Övralidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Backa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Övralidsgatan 5! Här erbjuds en ljus genomgångs 3:a om 79 kvm på våning 2. Klinkerlagd hall, kök som ger utrymme för matplats, två ljusa sovrum med fönster mot innergård, rymligt vardagsrum och i anslutning nås balkongen som har ett härligt sydvästläge. Badrummet renoverades 2009 med stilrena materialval och i hallen finns klädkammare. Här bor du nära natur, social service och kommunikationer. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.