Sankt Jörgens Allé 4D / Hisings Backa - Sankt Jörgen / Hisings Backa / GÖTEBORG

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 988 kr/mån
Driftkostnad
375 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Jörgens Allé såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Hisings Backa samt även på Sankt Jörgens Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Backa - Sankt Jörgen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en modern lägenhet om två rum och kök med stor uteplats med trädäck och gräsmatta. Uteplatsen är väl tilltagen med trätrall och erbjuder sol både dag som kväll och ger radhuskänsla. Köksavdelning med öppen planlösning till matsalsdelen i vardagsrummet skapar rymd och trivsel. Stort badrum med tvättmöjligheter som tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående inredd med väl påkostade materialval. Stor klädkammare erbjuds med gott om plats för klädförvaring. Här finns närhet till sköna promenadstråk i fridfulla naturområden. Vill man åka kommunalt till GBG City finns busslinje 47 som tar ca 25 minuter och buss 52 som tar ca 17 min till Nordstan via Backaplan. Den populära Fridaskolan finns på bekvämt avstånd. Enkelt och snabbt cykelavstånd erbjuds både till Backaplan och Albatross Golfklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.