Lillekärr Norra 118 / Hisings Kärra / Göteborg

Slutpris
1 280 000 kr
Referensnummer
109 749
Boarea
65.2 kvm
Avgift
3 894 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillekärr Norra 118 såldes av oss 2014-04-08. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en nyrenoverad 2:a med balkong i härligt söderläge. Bra planlösning med ett stort vardagsrum som ligger i anslutning till balkongen och köket. Stilrent IKEA-kök från 2012 med generösa bänkytor och praktisk skåpsförvaring. Trivsam matplats finns vid köksfönstret. Fräscht badrum med ny badrumsinredning samt tvättmöjligheter. Närhet finns till Lillekärrskolan, Klarebergsskolan, förskolan Kärra äng mm samt Hisings Kärra centrum och ICA Supermarket. Det finns även goda bussförbindelser till och från GBG City. Välkommen på visning till Lillekärr Norra 118!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.