Lillekärr Norra 50 / Hisings Kärra / GÖTEBORG

Med stor uteplats i västerläge!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillekärr Norra såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra samt även på Lillekärr Norra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor ni med närhet till allt ni behöver i Kärra Centrum! En ljus trea med rymliga rum och en inglasad balkong i västerläge som ger er härlig eftermiddag- och kvällssol. Tre trappsteg från balkongen finns er uteplats med gräsmatta och möjlighet att plantera och odla. Hela lägenheten på 76 kvm har vitmålade väggar och ljusa golv. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och köket är ljust med vita köksluckor, diskmaskin och kyl och frys i fullhöjd.

HSB Brf Hisings Kärra är en stabil förening med flertalet gemensamhetslokaler som ni som medlemmarna får nyttja mot en årlig kostnad, bland annat gym, bastu, snickerilokal och föreningslokal. I området och på innergårdarna finns det flera lekplatser och grönområden. Kollektivtrafiken går precis ute vid vägen och tar er in till centrala Göteborg på 20 minuter. Ett trivsamt, praktiskt och bekvämt boende!

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration