Lillekärr Södra 122 / Hisings Kärra / Göteborg

Slutpris
1 205 000 kr
Referensnummer
149 939
Boarea
62 kvm
Avgift
4 208 kr/mån
Driftkostnad
133 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillekärr Södra 122 såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns ett tillfälle att förvärva en drömlägenhet, två rum och kök om 62 kvm. Lägenheten har hiss och ligger med ett fördelaktigt ljust läge på våning 1/3. Snygg genomtänkt belysning finns genomgående i bostaden i form av infällda spotlights, speciellt i det nyrenoverade badrummet och köket. Som extra bonus i bostaden finns en arbetshörna perfekt för dator och skrivbord. Från vardagsrummet nås en stor balkong i öster med trätrall. Från denna balkong finns en vacker vy över det grönskande området. Närhet finns till Kärratorget där ett flertal bussar går till olika platser i Göteborg. Denna lägenhet måste ses och upplevas. Välkommen på visning till Lillekärr Södra 122!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.