Mystängen 80

Mystängen 80

Slutpris

2 875 000 kr


Hisings Kärra— Göteborg

Mystängen 80


Slutpris
2 875 000 kr

Hisings Kärra— Göteborg

Välkommen till ett välaktat parhus med byggår 1994 beläget i det vackra bostadsområdet Mysterna. Huset är byggt i två plan med fem rum och kök, varav tre sovrum. Här finns en vinterbonad 15 kvm friggebod som kan användas som kontor eller gäststuga. Fastigheten är omgiven av en vacker och naturnära miljö med fina promenadslingor. Här finns goda parkeringsmöjligheter i form av carport, parkeringsplats samt avställningsplats för transport eller husvagn om så önskas. Modernt och stilrent IKEA-kök från 2009 med köksö som blir en central plats för umgänge och gemenskap. Smarta och praktiska förvaringsmöjligheter i form av bl.a. integrerad diskmaskin och strykbräda. Barnvänligt boende med en stor lekplats i villakvarteret. Närhet finns till busskommunikation som tar ca 25 min till Göteborgs centrum med Rosa Express. Välkommen på visning till Mystängen 80!


Referensnummer
172 796
Boarea/biarea
122/22 kvm
Driftkostnad
32 700 kr/år
Tomtarea
544 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plans - parhus med snedtak
Såld
2014-07-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.