Mystängen 80 / Hisings Kärra / Göteborg

Slutpris
2 875 000 kr
Referensnummer
172 796
Boarea/biarea
122/22 kvm
Driftkostnad
32 700 kr/år
Tomtarea
544 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plans - parhus med snedtak
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Mystängen 80 såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välaktat parhus med byggår 1994 beläget i det vackra bostadsområdet Mysterna. Huset är byggt i två plan med fem rum och kök, varav tre sovrum. Här finns en vinterbonad 15 kvm friggebod som kan användas som kontor eller gäststuga. Fastigheten är omgiven av en vacker och naturnära miljö med fina promenadslingor. Här finns goda parkeringsmöjligheter i form av carport, parkeringsplats samt avställningsplats för transport eller husvagn om så önskas. Modernt och stilrent IKEA-kök från 2009 med köksö som blir en central plats för umgänge och gemenskap. Smarta och praktiska förvaringsmöjligheter i form av bl.a. integrerad diskmaskin och strykbräda. Barnvänligt boende med en stor lekplats i villakvarteret. Närhet finns till busskommunikation som tar ca 25 min till Göteborgs centrum med Rosa Express. Välkommen på visning till Mystängen 80!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.