Skimmelvägen 4 / Hisings Kärra - Gerrebacka / Hisings Kärra / Göteborg

Parhus i charmiga Gerrebacka!

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
32 986
Boarea/biarea
119/6 kvm
Driftkostnad
30 728 kr/år
Tomtarea
350 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans parhus
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Skimmelvägen 4 såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Kärra - Gerrebacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det äntligen tillfälle att förvärva ett friköpt parhus i omtyckta Gerrebacka! Här erbjuds två våningar med bra ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Huset har tre sovrum, ett renoverat kök med bra arbetsytor, två stora badrum samt ett rymligt allrum där hela familjen får plats. Förutom det så finns det två uteplatser varav en är på framsidan av huset och har sol hela dagen och en stor terrass med trätrall på baksidan där man får plats med allt man kan tänka sig. Till huset finns en stor gräsmatta, odlingslådor, sandlåda och en carport. I detta lugna och charmiga område finns även förskolor, lekplatser, fotbollsplan och promenadstråk till Svankällan. Välkommen till Skimmelvägen 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.