Sörkroken 114

Sörkroken 114

Slutpris

2 950 000 kr


Höviksnäs— Tjörn

Sörkroken 114


Slutpris
2 950 000 kr

Höviksnäs— Tjörn

Havsnära & attraktivt boende i hjärtat av Bohuslän

Vill du bo mitt i Bohusläns vackra skärgård, bland skog, hav och ängar? Endast ett par minuters bilfärd från Tjörnbron hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet av det vackra naturlandskapet vid Hakefjordens strand.

Här kan du bo i ett vackert och helt nytt kedjehus med inbjudande entré med vidbyggd carport. Synnerligen välplanerat där hela entréplanet bjuder på stora sällskapsytor medan sovrummen är samlade på övre plan. Lägg därtill trevliga attribut såsom genomgående golvvärme, två badrum, gott om förvaring samt stor altan åt söder. Värme, bredband, digital-TV samt p-plats i carport ingår i avgiften!

Här bor du i lugn miljö med förskola, grundskola och bibliotek i området. På lediga stunder kan du njuta av härliga promenader runt om i det charmfulla skärgårdslandskapet eller njuta av salta bad vid badplatsen och brygga i Låka som du når på några minuter med cykel. Med sitt läge, nära 169:an och Tjörnbron, finns det goda pendlingsmöjligheter. Det går bra kommunikationer till Myggenäs korsväg och vidare in till Stenungsund och vidare norr- och söderut.

Under visningsdagarna kommer vi vara i området så anmäl ditt intresse så blir du kontaktad av Simon eller Johanna för en visningstid som passar dig!


Boarea
119 kvm
Avgift
6 694 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.