Åbrinken 4 / Jonsered/Uddared / Jonsered / Partille

Mysig 30-tals villa på härlig trädgårdstomt med Säveån som närmaste granne!

Slutpris
5 570 000 kr
Boarea/biarea
120/77 kvm
Driftkostnad
31 300 kr/år
Tomtarea
2 105 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på åbrinken såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på åbrinken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jonsered/Uddared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning till denna charmiga 30-tals villa med en härlig och stor trädgård med äppleträd och massor av möjligheter för den med flinka fingrar och kreativa idéer. Denna villa har renoverats interiört och bjuder på en kombination av moderna lösningar och gammaldags charm. För den som önskar finns det fortfarande möjlighet att utveckla fastigheten och sätta sin egen prägel.

Här bor du ostört på landet med bad och fiskemöjligheter i Säveån, vyer över Kåhög med betande mjölkkor och med närheten till Jonsered och dess bokskogar. Samtidigt erbjuds här ett maximalt strategiskt läge med direkt närhet till busshållsplats och kommunikationer som tar dig smidigt till Partille centrum och Göteborgs city. Gul express tar dig till svingeln på ca 20 min.

På behändigt avstånd finns Partille gymnasium, Lexbys och Jonsereds skola samt Coop, Allum, Blomsterlandet, Jula, Byggmax och mycket mer. Parkeringsplats utanför huset finns med plats för 1-2 fordon.

Varmt välkomna att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.