Byvägen 10 / Kåhög / Jonsered / Partille

Slutpris
5 000 000 kr
Referensnummer
136 213
Boarea/biarea
245/90 kvm
Driftkostnad
38 562 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Sovrum
7 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan med källare
Såld
2014-06-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Byvägen 10 såldes av oss 2014-06-15. Se alla våra försäljningar i Jonsered

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kåhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt hus och unikt tillfälle att förvärva en rymlig och charmig tvåfamiljsvilla och samtidigt få en bra ekonomi i boendet!
I entréplan finns en rymlig lägenhet med totalt sju rum och ett stort lantkök med glasparti ut till stor altan i solläge. I övre plan finns en charmig tre-rumslägenhet med öppen spis och balkong i västerläge. Källaren har alla de klassiska utrymmena och därutöver både kontor, allrum/sovrum och spamöjligheter.
Hela huset erbjuder en lagom blandning av den fina charmen från 30-talet med bevarade snickerier, spegeldörrar och högt i tak. Samtidigt finns den moderna villans alla funktioner och ett effektivt värmesystem. Allt beläget i det vackra Kåhög med täta bussförbindelser, cykel/gångavstånd till pendeltåg och flera möjligheter till trevliga utflykter i närliggande natur- och kulturområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.