Ekåsvägen 20, beläget på Ekåsens fritidsby hus nummer 49

Ekåsvägen 20, beläget på Ekåsens fritidsby hus nummer 49

Slutpris

1 010 000 kr


Kållered— MÖLNDAL

Ekåsvägen 20, beläget på Ekåsens fritidsby hus nummer 49


Slutpris
1 010 000 kr

Kållered— MÖLNDAL

Mysig kolonistuga - sommaridyll på Ekåsens Fritidsby!

Mysig och välskött stuga i populära Ekåsens Fritidsby som totalrenoverade 2007/2008. Här du bor i lugna och natursköna omgivningar med harmonisk miljö där du enkelt kopplar av. Stor tomt med sol hela dagen. Härlig uteplats om ca 30 kvm med generöst tilltagna ytor där du kan njuta av sommarens alla tillställningar. Ett inglasat uterum på ca 20kvm som ger panoramautsikt över fritidsbyn och tomten.
Utrustat kök, stort vardagsrum, garderober samt duschrum erbjuds. Öppen planlösning mellan rummen. Bra extraytor finns också i en rymlig friggebod om ca 10 kvm. Ett trivsamt område som sjuder av olika aktiviteter, lummig trädgård och naturen som närmaste granne. Här finns flera fruktträd och bärbuskar samt fina detaljer som damm och fontän. Kållereds köpstad ligger endast några minuter ifrån och du kan lätt ta dig till Mölndal och Göteborg inom loppet av 15 minuter. Missa inte denna sommaridyll! Varmt välkomna på visning.


Boarea
ca 28 kvm
Arrende
5 500 kr/år
Driftkostnad
6 386 kr/år
Tomtarea
421 kvm
Rum
1 rum
Såld
2017-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.