Heljereds byväg 9

Heljereds byväg 9

Slutpris

3 506 000 kr


Heljered— Kållered— Mölndal

Heljereds byväg 9


Slutpris
3 506 000 kr

Heljered— Kållered— Mölndal

BR-PARHUS MED TVÅ ALTANER OCH FANTASTISK TAKHÖJD

Har du drömt om att flytta in i ett hus med högt i tak, stora fönsterpartier, två altaner, trädgård, öppen planlösning, två badrum och gångavstånd till förskola och shopping, men ändå inte behöva stå för allt som en fastighet bär med sig i ansvarsform? Då har du kommit rätt! Välkommen till ett ytterst väldisponerat BR-parhus i barnvänliga och naturnära Heljered som stod klart 2007.

Utvändigt finns en stor carport som rymmer 3 bilar, ett separat kallförråd, en stor altan i söderläge, ytterligare en altan med tak i nord-östläge och lagom mycket gräsmatta för bl.a. en studsmatta om så önskas. Väl inne i huset välkomnas ni in i en rymlig hall med skjutdörrsgarderober. Intill finns en praktisk gäst-wc, och vidare in i den högra, mer privata delen av huset, ligger samtliga sovrum. Båda sovrum har skjutdörrsgarderober med speglar, mycket ljusinsläpp och gott om plats för önskat möblemang. Från master bedroom når man även altanen på baksidan. Ett stort badrum med dusch, golvvärme, spegelskåp och fönster. Tvättstugan har en groventré, tvättmaskin, torktumlare och mycket förvaring! Vidare in i den sociala delen av huset väntar en fantastisk rymd, takhöjd och ljusinsläpp! Detta måste upplevas på plats! Här ryms stora soffgrupper och matgrupper. Köket ligger intill och har mycket skåpyta och arbetsyta. Här finner ni utgången till altanen på baksidan som vetter åt nordöst. Här ligger en del av altanen under tak som gör det perfekt för regniga dagar. Dessutom finns en större plan gräsmatta för bus och lek. Det finns dessutom en vind som ger plats för förvaring.

Närhet till bland annat badbryggorna vid Färåstjärn, naturreservat och Kållered köpstad med bl.a. mataffärer och Ikea. Busshållsplatsen ligger ca 400m från huset. Heljereds förskola ligger endast ca 100m från huset. Varmt välkomna på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
5 479 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.