Ullas lyckas väg 73 / Livered / Kållered / Mölndal

1 ROK MED SEPARAT SOVRUM

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
44.5 kvm
Avgift
3 035 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ullas lyckas väg såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på ullas lyckas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Livered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett bekvämt boende i markplan med härlig uteplats! En vägg har satts upp för att skapa ett separat sovrum i denna rymliga lägenhet som ursprungligen är en etta.
Hallen är rymlig och här finns det gott om förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en klädkammare som ger ytterligare möjlighet till förvaring. Genom hela lägenheten löper ett mörkt laminatgolv. I det ljusa vardagsrummet finns plats för soffa och tv, genom en altandörr når du uteplatsen där du kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Det finns gott om plats för en loungegrupp och med mycket växter och blommor blir detta en underbar oas. Sovrummet har fönster och plats för säng, sängbord och även en arbetshörna om du så önskar.
I köket finns det ett skafferi och mycket skåp både över och under den praktiska arbetsbänken. Framför fönstret finns idag ett barbord med två stolar men här ryms även ett matbord.
I badrummet finns det förutom dusch och wc även torktumlare och tvättmaskin.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kållered - Livered

Livered är en omtyckt del av Kållered med närhet till det mesta.

Natur och fritid

I natursköna Livered finns strövområde med stigar, ekskog, hassel, och fallna stammar. Strövområdet i Livered är inte bara ett utflyktsmål för oss människor utan här trivs också många olika fåglar. Har du tur kan du se både hackspett och stenknäck. Tulebosjön erbjuder härliga sommarbad och finns endast en kort promenad bort.

Sport och aktiviteter runt hörnet

Området erbjuder er aktiv livsstil. Inom gångavstånd finns Kållereds SK med både hockeyarena och fotbollsplan och på 5 minuters cykelavstånd finns gymmet Nordic Wellness. Är ridning den stora passionen så finns en modern ridanläggning på ca 10 minuters cykelavstånd. Inom gångavstånd finns även streteredsbadet.

Kommunikation - Endast 15 min till Göteborg C

Busshållsplatsen ligger inom gångavstånd och med buss tar du dig snabbt till Kållereds station eller Mölndal Centrum. Med pendeltåget tar du dig till Mölndal på 4 minuter och till Göteborg C på 15 minuter.

Familjeliv

I närområdet finns förskolor, skolor och fritids. I Kållered finns sju lekplatser där du kan leka och ha roligt. Den största ligger vid vid Våmmedalsvägen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.